Στον Αρναουτάκη η διοίκηση του Γιούχτα

Γιούχτας | 14 Σεπτεμβρίου 2023, 16:25

Τις ευχές από κοντά στον εορτάζοντα, Σταύρο Αρναουτάκη έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Γιούχτα, τον οποίο επισκέφτηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κρήτης.

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα, την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Στράτος Κοτζαμάνης και ο τεχνικός διευθυντής και μέλος της επιτροπής, Νίκος Ιερωνυμάκης.

Οπως είναι γνωστό ο κ. Αρναουτάκης έχει καταγωγή από τις Αρχάνες ενώ ανέκαθεν ήταν κοντά στην ομάδα του Γιούχτα, προφανώς λοιπόν η επίσκεψη στο γραφείο του είχε μια συμβολή σημασία…

Η ανάρτηση από τον Γιούχτα:

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής κ. Κοτζαμάνη και τον κ. Ιερωνυμάκη τεχνικό διευθυντή και μέλος της Διοικούσας επιτροπής, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και του μετέφεραν τις ευχές σύσσωμης της οικογένειας του ΓΙΟΥΧΤΑ με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Προσέφεραν δε τιμητικά την πρώτη φανέλα της ΠΑΕ με το όνομα του για να θυμίζει σε όλους ότι ο Σταύρος μας, ο περιφερειάρχης Κρήτης είναι η δύναμη μας.

Ο κ. Αρναουτάκης αφού ευχαρίστησε την επιτροπή που τον επισκέφθηκε για τις ευχές και το δώρο, ανέφερε σχετικά ότι η Περιφέρεια Κρήτης πάντοτε στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις ομάδες της Κρήτης και όλων των αθλημάτων, επαναλαμβάνοντας και πάλι την πάγια θέση του ότι ο Αθλητισμός και η στήριξή του, είναι στις βασικές και κυρίαρχες παράλληλα προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης.

Estrella

Rabona ad