Στον Αήττητο Σπάτων ο Μουστάκης

Football League 2 Ιουλίου 2017, 19:51

Στον "νεοφώτιστο" στη Γ’ Εθνική Αήττητο Σπάτων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Μουστάκης, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Πανελευσινιακό, στον οποίο μετεγγράφηκε τον Ιανουάριο, μετά το πέρασμά του από τον Αχαρναϊκό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 27χρονος ακραίος μπακ το καλοκαίρι του 2013 ανακοινώθηκε από τον ΑΟΧ αλλά μετά από λίγο διάστημα παραμονής του στα Χανιά αποχώρησε. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αήττητου σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξαν «οι μεγάλες και γρήγορες κινήσεις» του άλλοτε προέδρου του ΑΟΧ Νίκου Κατσιγιάννη και του Δημήτρη Μητρογιάννη.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό ΝΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ. 

Ο Νίκος έχει γράψει την δική του ιστορία σε ομάδες Α’, Β’ , Γ’, Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, αλλά και την συμμετοχή του σε ομάδα της Ρουμανίας. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι 27 χρόνων και τα τελευταία 4 χρόνια έχει 98 συμμετοχές στην Β και Γ Εθνική. 

Η διαδρομή του είναι :

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ όπου και υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Στη συνεχεία ανά περιόδους αγωνίστηκε, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ), ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γ’ και Δ’ ΕΘΝΙΚΗ), ΓΛΥΦΑΔΑ (Β’ ΕΘΝΙΚΗ), ΦΩΚΙΚΟ (Β’ ΕΘΝΙΚΗ), ΟΦΗ (Α’ ΕΘΝΙΚΗ), ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ (Β ‘ ΕΘΝΙΚΗ) και τέλος στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ απ’ όπου με μεγάλες και γρήγορες κινήσεις του Νίκου Κατσιγιάννη και του Δημήτρη Μητρογιάννη, ο Νίκος Μουστάκης ήρθε στην ομάδα μας κάνοντας ποδαρικό στις επίσημες μεταγραφές της ομάδας μας.

Ο Νίκος με το καλωσόρισμα στην ομάδα σε επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα υγιές σωματείο όπως είναι ο  Αήττητος Σπάτων με πρωταγωνιστικές βλέψεις, με σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. 
Ευχαριστώ τον κο Νίκο Κατσιγιάννη και τον Δημήτρη Μητρογιάννη που με κέρδισαν με το έντονο ενδιαφέρον τους που έδειξε ότι με ήθελαν στην ομάδα και ήταν τιμή για εμένα».

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Νίκος Μουστάκης ήταν το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες αλλά οι συντονισμένες ενέργειες των κ.κ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ τον έκλεψαν στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια πολλών μνηστήρων.

ΝΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη Οικογένεια του Αήττητου Σπάτων και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία..

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards