Στον αγωνιστικό χώρο τα Χανιά, στις εξέδρες ο ΝΟΧ…

Χανιά | 8 Ιανουαρίου 2023, 19:58

Τη στήριξη στην ποδοσφαιρική ομάδα των Χανίων επιβεβαίωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων όπως απεδείχθη με τη δυναμική του παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων για το ματς με την Προοδευτική.

/Bella Pizza

Μέλη της διοίκησης, προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Χίνου, προπονητές, αλλά και δεκάδες αθλητές και αθλήτριες βρέθηκαν στα Περβόλια, αποδεικνύοντας και στην πράξη όλα όσα συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνάντηση που έγινε μεταξύ στελεχών των δύο σωματείων στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ενημέρωση από τον ΝΟ Χανίων αναφέρει τα εξής:

«Ιδιαίτερα δυναμικό ήταν το παρών που έδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων απέναντι στην Προοδευτική.

Δεκάδες αθλητές από τα τμήματα της τεχνικής κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, οι προπονητές Ηλίας Καλαμαρίδης, Μάνθος Βουλγαράκης, Γιώργος Κατσουλάκης, Σεμπάστιαν Λειψάκης και Γιάννης Μαλλιαρός, μαζί με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου, Γιάννη Χίνο και τους εφόρους υδατοσφαίρισης και τεχνικής κολύμβησης, Παντελή Μακριδάκη και Νεκτάριο Κληματσάκη αντίστοιχα βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Περιβολίων, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση των Χανίων απέναντι στην Προοδευτική, που βρήκε νικήτρια την χανιώτικη ομάδα με σκορ 2-0.

Ο Ναυτικός Ομιλος απέδειξε έτσι το ενδιαφέρον του, αλλά και την έμπρακτη στήριξη του στο ποδόσφαιρο της πόλης και στην αντιπροσωπευτική ομάδα του Νομού, όπως εξάλλου συμφωνήθηκε μετά την πρόσφατη συνάντηση που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων.

Εκτός από το ποδόσφαιρο ο Ναυτικός Ομιλος θα στηρίξει εμπράκτως όλο τον αθλητισμό του Νομού Χανίων ως οφείλει να κάνει…

Ευχόμαστε στην ομάδα των Χανίων καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα όπου λαμβάνει μέρος».

Σε ό,τι αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα των Χανίων, στο δελτίο Τύπου που δίνει στη δημοσιότητα, τονίζονται τα εξής:

«Με πολύ μεγάλη χαρά η ομάδα μας φιλοξένησε σήμερα στον αγώνα με την Προοδευτική στα Περιβόλια τα παιδιά από τις ακαδημίες του Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Τους ευχαριστούμε που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και γέμισαν τα Περιβόλια με χαρούμενα πρόσωπα».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad