Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου

Κύπελλο Ελλάδος | 5 Μαΐου 2016, 20:24

Κι ενώ άπαντες μετρούσαν αντίστροφα αναφορικά με την διεξαγωγή του Σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, οι πιθανές απεργιακές κινητοποιήσεις (και) στον χώρο των Media, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, απόρροια της κατάθεσης προς ψήφιση του Ασφαλιστικού, έχουν ως αποτέλεσμα το ενδεχόμενο ακόμα και της αναβολής της αναμέτρησης. Πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ΕΠΟ να συσκέπτονται αναφορικά με το τι πρόκειται να συμβεί, χωρίς πάντως, μέχρι στιγμής, να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση.

Ο OTE TV, ο οποίος έχει τα δικαιώματα, ζητά να εξαιρεθεί για να μπορέσει με όλο το δημοσιογραφικό του επιτελείο να καλύψει τον τελικό.

Αν όμως δεν δοθεί άδεια, κάτι αρκετά πιθανό, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να μετατεθεί κατά μία μέρα και να γίνει την Κυριακή (8/5). Είναι κάτι που θα συζητηθεί πάντως ανάμεσα στο κανάλι και την ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως χρονικά υπάρχει περιθώριο ο τελικός να γίνει Κυριακή από τη στιγμή που η Ένωση παίζει Τετάρτη (11/5) στην Τούμπα και υπερκαλύπτεται το 48ωρο που απαιτείται βάσει κανονισμού.

Εκτός της απεργίας στον χώρο των media, τον τελικό επηρεάζει και η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση και η Αστυνομία δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το σίγουρο είναι πως τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Estrella
Papantonakis Cards