Στοίχημα ο κόσμος στα Περβόλια – “Μάχη” για τα διαρκείας

Χανιά | 3 Νοεμβρίου 2022, 13:31

Στην βοήθεια του κόσμου προσβλέπουν τα Χανιά στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Η φετινή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο Περιβολίων εξελίσσεται άλλωστε σαν μεγάλο στοίχημα για την ΠΑΕ.

/Bella Pizza

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου για τα Χανιά πως εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία έτσι ώστε να διατεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα διαρκείας αυτή τη χρονιά, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο η χανιώτικη ομάδα αφενός το να βάλει σημαντικά χρήματα στα ταμεία της και αφετέρου να ποντάρει δεδομένα στην υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει φέτος, ξεκινώντας από αυτό που ακολουθεί την Κυριακή.

Στα Χανιά θέλουν να νιώσουν φέτος τον κόσμο ως τον 12ο παίκτη της ομάδας και ο αγώνας της Κυριακής δίνει μια πρώτη ευκαιρία… Ηδη προς αυτή την πλευρά γίνονται κάποιες πολύ σημαντικές κινήσεις από την πρώτη στιγμή που ελήφθη η απόφαση η ΠΑΕ να παραμείνει ενεργή μετά το διάστημα των μηνών που ουσιαστικά δε δραστηριοποιούταν.

Τώρα, υπενθυμίζεται πως σε ό,τι αφορά τα διαρκείας τα Χανιά δίνουν στο φίλαθλο κοινό τις εξής πέντε επιλογές οι οποίες διαφέρουν η καθεμία μεταξύ τους και αυτές είναι οι εξής:

DISCOUNT: 70 ευρώ (Θύρα 2) για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ.

BLUE: 100 ευρώ (Θύρες 1-2)

FAMILY: 150 ευρώ (Θύρα 2) για 1 γονέα + 1 παιδί ανεξαρτήτως ηλικίας.

SILVER: 300 ευρώ (Θύρα VIP)

GOLD: 500 ευρώ (Θύρα VIP – θέση στάθμευσης Ι.Χ.)

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad