«Στόχος το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ’ Εθνική»

Παλαιόχωρα | 30 Ιουλ 2016, 15:28

Για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην προπονητική του καριέρα με την ομάδα της Παλαιόχωρας μίλησε στο athlitiko.gr ο Βασίλης Παπαδάκης, που αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, αλλά και το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας που αναμένεται και φέτος να παρουσιαστεί πάρα πολύ δυνατό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νεκτάριο Ανδρεαδάκη:

Έκλεισε ένας κύκλος 4 χρόνων στον Πανακρωτηριακό και ξεκινάει ένας καινούριος με την ομάδα της Παλαιόχωρας. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις με τη νέα σου ομάδα;

Οι άνθρωποι της ομάδας, μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ ήθελαν να είμαι ο νέος προπονητής της Παλαιόχωρα, αφού επικοινώνησαν μαζί μου, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας  μου με τον Πανακρωτηριακό. Αυτό το πολύ ζεστό ενδιαφέρον και  οι στόχοι της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική και σίγουρα μια πρόκληση, οπότε αφού υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε σχέση με το σχεδιασμό και την οργάνωση της ομάδας,  αποδέχτηκα αυτή την πρόταση. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, σε σχέση με την απόσταση, την τουριστική ανάπτυξη και την καθημερινότητα των κατοίκων. Είχα αγωνιστεί με πολύ καλές αναμνήσεις σαν ποδοσφαιριστής και γνωρίζω την αγάπη και το ενδιαφέρον για την ομάδα, που συχνά εκδηλώνεται με πολύ κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος  με τον τρόπο που το Δ.Σ. ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα σε ότι σχεδιάσαμε, τις μεταγραφές και τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής. Οι εντυπώσεις μου λοιπόν μέχρι τώρα, είναι θετικές, είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω στην προοπτική που δημιουργείται.

Αναμένεται ένα δυνατό πρωτάθλημα τη νέα χρονιά με πολλές καλές ομάδες. Ποιες ομάδες θεωρείς ότι θα ξεχωρίσουν;

Η αίσθηση που έχω για τη νέα χρονιά είναι πως θα είναι επίσης πολύ δυνατό, ίσως και πιο δύσκολο, καθώς ενισχύονται σημαντικά και ομάδες που ήταν στον όμιλο παραμονής ή βγήκαν από την Β΄ κατηγορία. Βέβαια ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις των ομάδων, οπότε ίσως υπάρξουν νέα δεδομένα το επόμενο διάστημα. Σίγουρα ο Πανακρωτηριακός που κράτησε το υλικό  που είχε, ενώ απέκτησε και σημαντικούς ποδοσφαιριστές, ο Άρης Σούδας  που έχει πλέον καθιερωθεί στους διεκδικητές, ο πάντα δυνατός Μινώταυρος, η Σπάθα που μετά την περσινή καλή χρονιά ενισχύθηκε με αξιόλογους παίκτες, είναι ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Περιμένω επίσης πολύ δυνατούς  τους  Απόλλωνα,  Αστέρα Μανολιόπουλου, Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, αλλά γενικότερα λόγω της ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές  και τους αξιόλογους προπονητές σε πολλές ομάδες, πλέον δεν μπορείς να υποτιμάς κανένα αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά την Παλαιόχωρα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Περιμένω πάντως ένα πολύ αμφίρροπο  πρωτάθλημα, όπου κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, θα έχει αρκετά  σημαντικά παιχνίδια κάθε αγωνιστική και πολύ έντονα συναισθήματα σε όλη τη διάρκειά του. 

Η Παλαιόχωρα πραγματοποίησε σπουδαίες μεταγραφές και δείχνει ότι θα είναι αρκετά δυνατή τη νέα χρονιά. Που μπορεί να φτάσει η ομάδα στα επόμενα χρονιά;

Πραγματικά αποκτήσαμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, με εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες , με τους οποίους έχω συνεργαστεί -πλην του Μανουσάκη- στο παρελθόν και είμαι ευτυχής που είμαστε ξανά μαζί, καθώς έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά και καλούς χαρακτήρες.  Όμως δεν είναι μόνο οι μεταγραφές. Ήδη υπήρχε ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής από πέρσι, ο Βασίλης Τσαρτσίδης, ενώ η ομάδα διαθέτει αρκετούς αξιόλογους  ντόπιους ποδοσφαιριστές, σε καλές ηλικίες που είμαι σίγουρος πως με τον τρόπο που θα δουλέψει πλέον η ομάδα, θα ανέβουν επίπεδο και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα οδηγήσει την ομάδα σε ανώτερη κατηγορία. Όμως και λόγω της φιλοσοφίας μου σε σχέση με το ποδόσφαιρο και την προπονητική, θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να λειτουργήσουν οι υποδομές, να αναπτυχθεί η βάση μας, όχι μόνο για να υπάρχει μέλλον ποδοσφαιρικό, αλλά και για να μπορέσουμε μέσα από τη δυναμική του αθλήματος , να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία καλούς ανθρώπους και αθλητές. Επίσης, θέλουμε ένα φιλόξενο γήπεδο και κάθε παιχνίδι να είναι μια γιορτή.  Άρα εκτός από την προσπάθεια για το  πρωτάθλημα και την άνοδο στη  Γ΄ Εθνική, θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές σε όλο το οικοδόμημα, τις εγκαταστάσεις,  την οργάνωση, τον τρόπο λειτουργίας και την ακαδημία μας.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad