Στόχος το… 9-5

Χανιά | 30 Μαΐου 2023, 15:06

Πολύ κοντά στην επίτευξη ενός στόχου που φάνταζε σίγουρα δύσκολος πριν από καιρό βρίσκονται τα Χανιά. Το μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της αήττητη και δη μόνο με νίκες.

/Bella Pizza

Τα Χανιά των 6 νικών και 5 ισοπαλιών στα 11 τελευταία παιχνίδια δείχνουν ότι είναι στο χέρι τους να μετατρέψουν το σερί τους σε… 9-5 αντίστοιχα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να τους αποφέρει ακόμα και την 3η θέση της βαθμολογίας!

Τα Χανιά πρακτικά έχουν δύο παιχνίδια να δώσουν, τα οποία θα γίνουν και τα δύο εντός με ΑΕΚ Β και Ολυμπιακό Β ενώ το τρίτο που θα διεξαγόταν στην Αλικαρνασσό απέναντι στον Ηρόδοτο δεν θα γίνει, με τα Χανιά να καρφώνονται χωρίς κόπο τους βαθμούς.

“Ταβάνι” για τα Χανιά είναι φέτος οι 53 βαθμοί, έχοντας αυτή τη στιγμή ουσιαστικά 47, άρα μένει να φτάσουν σε δύο ακόμα νίκες απέναντι σε ΑΕΚ Β και Ολυμπιακό Β για να κλείσει η χρονιά πραγματικά με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα Χανιά πραγματοποιούν μία πορεία στο δεύτερο γύρο αντιστρόφως ανάλογη με τον πρώτο, πορεία η οποία παραπέμπει σίγουρα σε πρωταθλητισμού. Αλλωστε έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 32 βαθμούς από τους 42 που μπορούσαν να διεκδικήσουν ως σύνολο…

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β ακολουθεί την προσευχή Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad