Στο Ζηρίνειο η ΓΕΗ, “μέσα” ο Ν. ΟΠΕΡ

Βόλεϊ | 27 Οκτωβρίου 2020, 13:29

Οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κρήτη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, στο βόλεϊ, ΓΕ Ηρακλείου και Ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου "ρίχνονται στη μάχη" την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Η ΓΕΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο “Ζηρίνειο” τον Ηρακλή Κηφισιάς, με ώρα έναρξης του αγώνα 16:00 και διαιτητές τις Κυργιαλάνη – Μαλλιάρα. Ο Ν. ΟΠΕΡ θα υποδεχθεί στις 15:00 στο κλειστό “Μ. Μερκούρη” την Αγ. Παρασκευή, σε αγώνα που θα διευθύνουν οι Γιαννόπουλος – Βασιλόπουλος.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Από τον Β’ όμιλο της Α’ Ζώνης οι τρεις πρώτες ομάδες θα συμμετάσχουν στη Β’ φάση στον Γ’ όμιλο (θέσεις 1-6) μαζί με τις τρεις πρώτες ομάδες του Α’ ομίλου. Μετά από πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα πάρει την άνοδο.

Από Α’ και Β’ όμιλο της Α’ Ζώνης οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 4-7 θα συμμετάσχουν στον Δ’ όμιλο (θέσεις 7-14), όπου και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία.

Για τον υποβιβασμό η προκήρυξη αναφορικά με τις ομάδες της Α’ Ζώνης αναφέρει τα εξής:

1) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστούν δύο ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Α’ Ζώνη (ΕΣΠΑΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΕ Πελοποννήσου) στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:

από την Α’ Ζώνη οι ομάδες που θα καταλάβουν την 11η, την 12η, την 13η και την 14η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Β’ Φάσης (Δ’ Όμιλος) του πρωταθλήματος

2) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστεί μία ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην Α’ Ζώνη (ΕΣΠΑΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΕ Πελοποννήσου) και μία ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην Β’ Ζώνη (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης), στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:

από την Α’ Ζώνη οι ομάδες που θα καταλάβουν την 12η, την 13η και την 14η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Β’ Φάσης (Δ’ Όμιλος) του πρωταθλήματος

3) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστούν δύο ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Β’ Ζώνη (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης), στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:

από την Α’ Ζώνη οι ομάδες που θα καταλάβουν την 13η και 14η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Β’ Φάσης (Δ’ Όμιλος) του πρωταθλήματος

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α’ Ζώνη – Β’ όμιλος
Σάββατο (31/10)
17:00 Απολλώνιος-Πετρούπολη

Κυριακή (01/11)
15:00 Ν. ΟΠΕΡ-Αγ. Παρασκευή
16:00 Ηρακλής Κηφισιάς-ΓΕΗ

Ρεπό: ΠΑΚ Χαλανδρίου

Η επόμενη αγωνιστική (2η)
Σάββατο (07/11)
17:00 Απολλώνιος-Ηρακλής Κηφισιάς
18:30 Πετρούπολη-ΠΑΚ Χαλανδρίου

Κυριακή (08/11)
18:00 ΓΕΗ-Ν. ΟΠΕΡ

Ρεπό: Αγ. Παρασκευή

karta antonis garden