Στο υψόμετρο του Ερζερούμ πέντε πρωταθλητές μας

Κολύμβηση | 31 Μαρτίου 2021, 11:24

Για προετοιμασία στο υψόμετρο του Ερζερούμ στην Τουρκία αναχωρούν πέντε πρωταθλητές κολύμβησης. Πρόκειται για τους Απόστολο Παπαστάμο, Αλέξανδρο Κάχρη, Κώστα Εγγλεζάκη, Αλκη Κυνηγάκη και Δημήτρη Νέγρη.

Η προετοιμασία των Ελλήνων πρωταθλητών θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Απριλίου. Το υψόμετρο του Ερζερούμ όπως αποδείχτηκε και πέρσι όπου είχε επιλεγεί και πάλι από την ΚΟΕ προσφέρεται σημαντικά για τη βελτίωση της φυσικής απόδοσης των αθλητών.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει ειδική αναφορά με δελτίο Τύπου που δίνει στη δημοσιότητα, όπου και σημειώνονται ειδικότερα τα εξής:

Προετοιμασία στο Ερζερούμ για Παπαστάμο και Κάχρη

Προετοιμασία στο υψόμετρο του Ερζερούμ στην Τουρκία θα πραγματοποιήσουν Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης με σκοπό να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν στην πορεία του χρόνου και αφορούν τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, ανδρών και εφήβων.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων περιλαμβάνονται στην πενταμελή αποστολή που θα βρεθεί μέχρι και τις 22 Απριλίου στην Τουρκία. Οι άλλοι τρεις αθλητές είναι οι Κώστας Εγγλεζάκης, Αλκης Κυνηγάκης και Δημήτρης Νέγρης.

Η προετοιμασία έχει σα στόχο να βελτιώσει τους Ελληνες αθλητές, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και πέρσι όπου η συγκεκριμένη τοποθεσία έχει επιλεγεί από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Μαζί με τους πέντε πρωταθλητές θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, όπως και ο Αγγελος Μυλωνόπουλος του Παλαιού Φαλήρου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιλιβάκης τονίζει τα εξής: «Για μια ακόμα χρονιά επιλέγουμε το υψόμετρο του Ερζερούμ για προετοιμασία προκειμένου οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την φυσική τους απόδοση για τους μεγάλους στόχους που τους περιμένουν στην πορεία. Αποκορύφωμα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο το καλοκαίρι, όμως νωρίτερα θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε δύο πολύ μεγάλα κολυμβητικά ραντεβού, που είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και εφήβων. Ευχόμαστε όταν με το καλό επιστρέψουμε στη βάση μας να βρίσκονται οι αθλητές μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται πως ο Παπαστάμος έλαβε μέρος με επιτυχία στα δύο πρώτα φετινά κολυμβητικά μίτινγκ της σειράς Golden Tour που διεξήχθησαν στην Γαλλία, ενώ ο Κάχρης έχει μπροστά του μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες καλείται να κυνηγήσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με την ευκαιρία θέλει να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ειδικότερα τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Καλογερή, καθώς και την προϊσταμένη δια βίου μάθησης, παιδείας και απασχόλησης, αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη για τη μεγάλη τους συνεισφορά στην αποστολή για τον Κάχρη στην προετοιμασία που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

JoyMachine

Rabona ad