Στο “Θ. Βαρδινογιάννης” το ματς με Αστέρα Βλαχιώτη

Εργοτέλης | 14 Δεκεμβρίου 2021, 19:41

Στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής του Εργοτέλη με τον Αστέρα Βλαχιώτη, καθώς το κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου έχει κλείσει για επισπορά του χλοοτάπητα.

/Bella Pizza

Η Κρητική ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την (εμβόλιμη) 8η αγωνιστική, καθώς θα κάνει το ρεπό της. Οπότε τα βλέμματα έχουν στραφεί ήδη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Τηλεοπτικά τα Χανιά, “Γεντί Κουλέ” ο Εργοτέλης

Στα ευχάριστα της ημέρας για τον Νίκο Μπαδήμα φέρουν το όνομα του Αντώνη Μπουρσέλη που προπονήθηκε κανονικά.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Στον αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη την Κυριακή (19/12, 14:45) έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους οι “κιτρινόμαυροι”.

Ένα ματς το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” καθώς το κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου έχει κλείσει για επισπορά του χλοοτάπητα.

Στα της προπόνησης οι παίκτες μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την ερχόμενη “μάχη”.

Η σημερινή προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα από τον Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος ακολουθήσε κανονικά το πρόγραμμα θέτοντας και πάλι τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Μπαδήμα.

Στον αντίποδα Κουτάντος και Σερβιλάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα όπως επίσης και ο Νίκος Πέιος ο οποίος ωστόσο έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να έκτιση την ποινή του κόντρα στην ομάδα του Βλαχιώτη.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad