Στο τεχνικό τιμ του Γρανίτη ο Λεκίδης

Γρανίτης | 10 Ιουνίου 2023, 14:27

Ο Λεκίδης λίγο μετά την αποχώρησή του από την Ιωνία βρήκε τον επόμενο προπονητικό του σταθμό.

Oinolatris

Αυτός θα είναι ο Γρανίτης, αφού οι νταμπλούχοι Χανίων ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του Τάκη Διακάκη αλλά και υπεύθυνος για την εκγύμναση τερματοφυλάκων της ομάδας.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον γυμναστή, Αντώνη Ακρωτηριανάκη, ενώ ο Γιάννης Γρηγοράκης όπως έχει γίνει γνωστό αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δ.Σ. του ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς, ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Λεκίδη, οποίος θα είναι και άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας, Τάκη Διακάκη. Η αξία και το ήθος του Απόστολου είναι γνωστά στην ποδοσφαιρική κοινωνία των Χανίων.

Ο μέχρι σήμερα γυμναστής τερματοφυλάκων Γιάννης Γρηγοράκης αναβαθμίζεται και πλέον αναλαμβάνει αποκλειστικά χρέη Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας.

Παράλληλα ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας για τέταρτη χρονιά, με τον γυμναστή Αντώνη Ακρωτηριανάκη του οποίου το ήθος και η εργατικότητα έχουν ταυτιστεί με τις δικές μας φιλοδοξίες.
Παιδιά, υγεία και συνεχίζουμε…

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad