Στο στόχαστρο του εισαγγελέα για το ματς της Ελευσίνας

Α.Ο. Χανιά | 19 Φεβρουαρίου 2016, 18:19

Στην άσκηση δίωξης σε συνολικά επτά ομάδες προχώρησε την Παρασκευή (19/2) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης. Μεταξύ αυτών είναι και ο Α.Ο. Χανιά για το ματς με τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας και το οποίο φέρεται να είναι ύποπτο προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επίσης δίωξη ασκήθηκε σε Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Παναχαϊκή, και Εργοτέλη, όπως και στον αντίπαλο του ΑΟΧ στο συγκεκριμένα παιχνίδι, Πανελευσινιακό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε διώξεις:

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005 και Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ A.O. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards