Στο στάδιο την Τετάρτη το πρωί τα Χανιά

Χανιά | 8 Νοεμβρίου 2022, 20:06

Στο Εθνικό στάδιο Χανίων για προπόνηση θα βρεθεί την Τετάρτη το πρωί η ομάδα των Χανίων. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 10:30.

/Bella Pizza

Ενα ιδιαίτερο γεγονός έτσι για τα Χανιά, τα οποία μετά από το 2020 (επί Βοσνιάδη) είναι γεγονός πως θα ξανακάνουν χρήση του σταδίου για… ποδοσφαιρικούς λόγους.

Σημειώνεται άλλωστε πως για το θέμα αυτό τα Χανιά διεκδίκησαν τα τελευταία χρόνια να έχουν τη δυνατότητα κάποιες φορές να χρησιμοποιούν για προπόνηση το Εθνικό στάδιο, χωρίς όμως να μπορέσει να προχωρήσει.

Ετσι τα Χανιά αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που χορήγησε στους ποδοσφαιριστές ο Σπύρος Μπαξεβάνος την Τρίτη.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εβδομάδα προπονήσεων που ξεκινά και από την οποία μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα δείξει πως βρίσκεται ο Χρήστος Μπάτζιος που ήταν απών όπως είναι γνωστό στο παιχνίδι που διεξήχθη με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Αντίθετα ο Μπανγκουρά δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ματς με την Επισκοπή, όμως δεν αποκλείεται να είναι παρών γι’ αυτό με την Καλαμάτα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad