Στο σούπερ κολυμβητήριο της Αλεξ/πολης Ντουντουνάκη και τρεις ακόμα πρωταθλητές μας

Κολύμβηση | 29 Απριλίου 2021, 9:31

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται τέσσερις Ελληνες πρωταθλητές κολύμβησης, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους εν όψει των πανευρωπαϊκών αγώνων που θα διεξαχθούν το Μάιο στην Βουδαπέστη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θ' ακολουθήσουν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Ανάμεσα τους, η Αννα Ντουντουνάκη ενώ οι άλλοι τρεις πρωταθλητές είναι οι Απόστολος Χρήστου, Αλκης Κυνηγάκης και Κώστας Μερετσόλιας.

Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι το κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” στην Αλεξανδρούπολη είναι εξαιρετικό και μάλιστα χαρακτηρίζεται από έναν από τους πρωταθλητές μας, τον Χρήστου, ως το καλύτερο στην Ελλάδα.

Η ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:

Η Αλεξανδρούπολη έγινε η «μητρόπολη» της κλασικής κολύμβησης

Την Αλεξανδρούπολη και το κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” επέλεξαν για την προετοιμασία τους ενόψει των Πανευρωπαϊκών και Ολυμπιακών Αγώνων αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της Ελλάδας.

Ο Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, καθώς και οι υψηλού επιπέδου αθλητές μας Άλκης Κυνηγάκης και Κώστας Μερετσόλιας, βρίσκονται στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, εντατικοποιώντας τις προπονήσεις τους και στοχεύοντας στις υψηλότερες των διακρίσεων.

Στόχος τους οι διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθούν τον Μάιο στη Βουδαπέστη και φυσικά στους Ολυμπιακούς που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνοδεύουν οι συνεργαζόμενοι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΚΟΕ, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Τάσος Καράμπελας και Παναγιώτης Βελέντζας.

Τόσο οι αθλητές όσο και ο κ. Βελέντζας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, με τον Απόστολο Χρήστου να αναφέρεται στην πισίνα ως «την καλύτερη, πλέον, στην Ελλάδα».

«Τα παιδιά αυτά είναι οι μικροί καινούργιοι ήρωες που θέλουμε να αναδείξουμε ως ομοσπονδία, είναι αθλητές που ανήκουν στην αφρόκρεμα του αθλήματος παγκοσμίως» σημείωσε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Λεωνίδας Αθανασιάδης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ευχαριστούμε τους κυρίους Σάκη Σταυρίδη και Νικήτα Διαμαντόπουλο, καθώς επίσης και το evros24 για την υποστήριξη στο mediaday που οργάνωσε η ΚΟΕ.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad