Στο Ρέθυμνο ξανά ο Μουτζούρης

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 6 Νοεμβρίου 2016, 10:41

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από τα Χανιά πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Αστέρας Ρεθύμνου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Μουτζούρη, που αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η… παροικία των Χανιωτών ποδοσφαιριστών στη ρεθυμνιώτικη ομάδα μεγάλωσε μετά και την προσθήκη του Μουτζούρη, που έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στον ιστορικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα για την απόκτησή του:

Παίκτης και επίσημα της ομάδας μας είναι πλέον και ο Μιχάλης Μουτζούρης. Ο 24χρονος (γεννημένος στις 17 Μαΐου 1992) υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στον Αστέρα, καθώς φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2010-11, ενισχύοντας δυναμικά την αμυντική μας γραμμή. Ο νεαρός στόπερ που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟΔΑ, έχει αγωνιστεί κατά σειρά στην πρώτη ηλικιακά ομάδα του ΑΟ Δαράτσου-Ατλαντίς, στον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου το 2010-11, στον Ρεθυμνιακό την περίοδο 2011-12 στο περιφερειακό πρωτάθλημα, με την ίδια ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΡ και στην συνέχεια μετακόμισε στα γειτονικά Χανιά, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του από το 2013 έως και τα μέσα του 2016 στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, πριν μεταγραφεί στον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραφανιανών όπου και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας από την Β’κατηγορία ΕΠΣΧ στην αντίστοιχη Α’ των τοπικών πρωταθλημάτων. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας: «Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Μιχάλη Μουτζούρη. Ο 24χρονος στόπερ (γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1992) έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας μας (2010-11) και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΑΟΔΑ, ΑΟ Δαράτσου-Ατλαντίς, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών».

Μουτζούρης: «Θα βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας»

Χαρούμενος για το κλίμα που συνάντησε στον Αστέρα ήταν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ρεθυμνιώτικης ομάδας ο Μιχάλης Μουτζούρης που παράλληλα έδωσε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει στα μέγιστα για να πετύχει η νέα του ομάδα τους στόχους της στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν: «Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που επιστρέφω στον Αστέρα, με τον οποίο έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν. Μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, η οποία στην πλειοψηφία της αποτελείται από νέα παιδιά που έχουν όρεξη για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

 

Estrella