Στο “περίμενε” για ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και… Ατρόμητο

Πλατανιάς | 13 Απριλίου 2016, 11:52

Η προετοιμασία στον Πλατανιά βρίσκεται σε εξέλιξη εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και παράλληλα τελεί σε αναμονή για κάποιες αποφάσεις που είναι να ληφθούν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η κυρίαρχη αφορά το θέμα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ. Θα παραμείνει η ποινή των μείον 5 βαθμών ή θα πέσει; Αυτό είναι ένα βασικό ερώτημα που μεταξύ άλλων αφορά και τον Πλατανιά, ο οποίος φυσικά θα ήθελε τον ΠΑΟΚ να είναι αδιάφορος βαθμολογικά εν όψει της αποστολής του στα Χανιά την προσεχή Κυριακή.

Επίσης, με τον Πανιώνιο να κατέθεσε την έφεση για την αδειοδότηση και αυτό το θέμα ενδιαφέρει.

Από εκεί και πέρα, ο στόχος τον οποίο θέτει ο Πλατανιάς είναι να μπορέσει να επιβληθεί του ΠΑΟΚ, ένα εγχείρημα που μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί κι από την άλλη περιμένει ότι στα άλλα δύο παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ειδικότερα σε αυτό στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα θα καταφέρει να σταματήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ματς στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον Ατρόμητο, που παρόλα αυτά μένει να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει η τιμωρία του για τους μείον 3 βαθμούς που του επεβλήθη για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ. 

Estrella