Στο “κλαμπ” των μεγάλων αθλητών παγκοσμίως o Παπαστάμος…

Κολύμβηση | 27 Σεπτεμβρίου 2020, 17:03

Στο "κλαμπ" των μεγάλων αθλητών παγκοσμίως ανήκει πλέον και με τη βούλα ο Απόστολος Παπαστάμος, καθώς όπως γίνεται γνωστό κλήθηκε να λάβει μέρος σ’ ένα σπουδαίο διεθνές καμπ, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Συγκεκριμένα, ο Παπαστάμος θα λάβει μέρος στο καμπ του ISL, αγωνιζόμενος με την ιταλική ομάδα Aqua Centurions.

Στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκαν πέρσι δύο άλλοι σπουδαίοι Ελληνες κολυμβητές, οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολος Χρήστου.

Η σχετική ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Τιμητική πρόσκληση για Παπαστάμο

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Απόστολο Παπαστάμο. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο με το να είναι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα των 400μ. μικτή εφήβων, ενώ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του ISL μετά την πρόσκληση που του έγινε από την ιταλική ομάδα Aqua Centurions. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Παπαστάμος θα μεταβεί σε λίγες ημέρες (Οκτώβριο) στη Βουδαπέστη για να λάβει μέρος στο καμπ του ISL.

Το πρωτάθλημα του ISL είναι αγώνες που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο προετοιμασίας, στους οποίους λαμβάνουν μέρος οι 10 καλύτερες επαγγελματικές ομάδες κολύμβησης απ’ όλο τον κόσμο, έχοντας ως επικεφαλής Ολυμπιονίκες κολυμβητές. Οι αγώνες διεξάγονται σε 25άρα πισίνα και θα έχουν διάρκεια για 35 ημέρες, από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Η ομάδα ιταλική ομάδα Aqua Centurions, έχει ως επικεφαλής την Ιταλίδα Ολυμπιονίκη στα 200μ. ελεύθερο, Φεντερίκα Πελεγκρίνι. 

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και ειδικότερα πέρσι αγωνίστηκαν με την Aqua Centurions δύο ακόμα σπουδαίοι Ελληνες κολυμβητές, οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολος Χρήστου.

 

 

 

karta antonis garden