Στο “κάδρο” ο Ηρόδοτος

Χανιά | 30 Ιανουαρίου 2023, 20:16

Το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο μπαίνει στο "κάδρο" για τα Χανιά. Η προετοιμασία τους θα μπει στην τελική ευθεία αρχής γενομένης από την Τετάρτη.

/Bella Pizza

Τα Χανιά έχουν προγραμματίσει να κάνουν ρεπό την Τρίτη, οπότε και θα ξεκινήσουν από την επομένη την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Στις τάξεις των Χανίων προσβλέπουν σε νίκη στο ματς που έρχεται προκειμένου να δώσουν συνέχεια μετά την εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ Β.

Σε αγωνιστικό επίπεδο μένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες, Ιμεραλιλάι και Κοκκίνης, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν για το ματς στο Σεραφείδειο.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μ.Ελιάς συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 14:45 στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SL2.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, passing drill, ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον τραυματία Κοκκίνη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad