Στο προσκήνιο και πάλι ο Φίλιππος Δάρλας!

Χανιά Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 28 Φεβρουαρίου 2016, 13:33

Ο Φίλιππος Δάρλας επανεμφανίζεται στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Δοκιμίου!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού) όταν πέρσι τον Μάιο είχε χτυπήσει σοβαρά σε φιλικό που είχε δώσει με τον Κισσαμικό στην Παλαιόχωρα η οποία εγκαινίαζε το γήπεδό της στο οποίο είχε τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας.

Από τότε πέρασε πολύς καιρός… Στην αρχή είχε αναφερθεί ότι αυτό θα ήταν το τέλος στην καριέρα του Φ. Δάρλα και πράγματι το ότι αποφασίζει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος ίσως να το κάνει από αγάπη και μόνο πια που έχει για το άθλημα.

Το γεγονός τότε του πολύ σοβαρού τραυματισμού του Δάρλα, που ουσιαστικά συνέβαλλε και από τη δική του πλευρά για την άνοδο του Κισσαμικού από την Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ, είχε σκορπίσει τη θλίψη στο Καστέλι, αλλά σημασία πλέον έχει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι καλά έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από εδώ και στο εξής θα κάνει προσπάθεια να απολαύσει όσο μπορεί το αγαπημένο του άθλημα…

Estrella
Papantonakis Cards