Στο προσκήνιο η “επόμενη μέρα”

Πλατανιάς | 18 Απριλίου 2016, 20:17

Στα θέματα της "επόμενης μέρας" αναμένεται να στραφεί σιγά σιγά το ενδιαφέρον στον Πλατανιά, με την χρονιά αγωνιστικά να ολοκληρώθηκε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε πρώτο πλάνο φυσικά το επερχόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Γιώργο Παράσχο και τον Μανόλη Μαθιουλάκη.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα, οπότε τα… σπουδαία αναμένονται άμεσα. Πρόεδρος και προπονητής θα συζητήσουν για ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις τους και από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε τα νεότερα. Φυσικά, βάσει των πρόσφατων δηλώσεων από πλευράς Γιώργου Παράσχου, θα είναι έκπληξη εφόσον δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τον 63χρονο προπονητή και δεν παραμείνει τέλος πάντων στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα περίοδο.

Ουσιαστικά, το θέμα του Παράσχου και η κατάληξή του… δρομολογεί και τα υπόλοιπα τα οποία αν τι μη τι άλλο είναι ουκ ολίγα. Μεταγραφές, ανανεώσεις, λύσεις συμβολαίων, πωλήσεις ενδεχομένως παικτών, προετοιμασία και πολλά άλλα θα τεθούν επί τάπητος το επόμενο διάστημα, αλλά προέχει να ξεκαθαρίσει το θέμα του κόουτς.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad