Στο προολυμπιακό της Βουλγαρίας ο Πρεβολαράκης

Πολεμικές Τέχνες | 5 Μαΐου 2021, 9:24

Οχτώ αθλητές και δύο αθλήτριες συγκροτούν την Ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Πρεβολαράκης.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών η αδερφή του (Μαρία Πρεβολαράκη) είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 53 κιλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην Βαρσοβία. Τα δύο αδέρφια έχουν καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου.

Κρητική επιτυχία στην πάλη είχαμε και από τον Γιάννη Καργιωτάκη, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 130 κιλά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης υποταγής.

Στη Σόφια βρίσκεται ήδη η Ελληνική αποστολή για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης. Στη Βουλγαρία θα δοθούν τα τελευταία δύο εισιτήρια ανά κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι οι αθλητές που θα φτάσουν στον τελικό θα εξασφαλίσουν (και) την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Ελληνική αποστολή απαρτίζουν οχτώ αθλητές και δύο αθλήτριες. Στην Ελευθέρα θα αγωνιστούν οι Γιώργος Πιλίδης (65κ.), Γιώργος Κουγιουμτσίδης (74κ,), Γιώργος Σαββουλίδης (86κ.) και Τιμοφέι Ξενίδης (97κ.).

Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.) και Αλέξανδρος Παπαδάτος (130κ.). Τέλος στις γυναίκες θα συμμετάσχουν η Αγόρω Παπαβασιλείου (68κ.) και η Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.).

Την προσεχή Πέμπτη (06/05) θα διεξαχθούν όλες οι κατηγορίες της Ελευθέρας, την Παρασκευή (07/05) θα διεξαχθεί η γυναικεία Πάλη και το Σάββατο (08/05) το στυλ της Ελληνορωμαϊκής.

karta antonis garden

Rabona ad