Στο Πλόβντιβ οι Λιβανός, Μηλάκη με την Εθνική

Ποδηλασία | 5 Νοεμβρίου 2020, 18:09

Στη Βουλγαρία βρίσκεται ήδη η αποστολή της Εθνικής ομάδας Πίστας Ελίτ για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών - Γυναικών Ελίτ που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος και δύο ποδηλάτες από την Κρήτη, ο Κωνσταντίνος Λίβανος του Τάλω ANEK LINES και η Αργυρώ Μηλάκη από του Άτλαντα Ρεθύμνου.

Η ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας αναφέρει σχετικά:

«Αναχώρησε χθες Τετάρτη (04/11) οδικώς η αποστολή της Εθνικής ομάδας Πίστας Ελίτ για το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών – Γυναικών Ελίτ που θα πραγματοποιηθεί εκεί από 11 έως 15 Νοεμβρίου. Επικεφαλής της αποστολής είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος και Στέργιος Σαπλαδήμος.

Την αποστολή απαρτίζουν που παρακάτω αθλητές και αθλήτρια: Χρήστος Βολικάκης (ΠΟ Βόλος), Ζαφείρης Βολικάκης (ΠΟ Βόλος), Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟ Χανίων Τάλως), Σωτήρης Μπρέτας (ΠΟ Βόλος), Γιάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών), Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Ρεθύμνης Άτλας).

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε διάφορα αγωνίσματα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Εθνικής Ομάδας. Τεχνική υποστήριξη κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού θα παρέχουν οι Γιώργος Τσάμτσας και Γιώργος Βαρβεράκης.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad