Στο πλευρό του Θεοδωρόπουλου ο ΠΣΑΠΠ

Super League 2 16 Σεπτεμβρίου 2023, 15:13

Ο ΠΣΑΠΠ μέσω του προέδρου του Γιώργου Μπαντή εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την ΑΕΛ.

/Bella Pizza

Οι “βυσσινί” κάνουν λόγο για «ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ.Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ.Θωμά Κυπαρίσση», ενώ ο ΠΣΑΠΠ αναφέρει τα όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΑΟΧ, τόσο με τη ρήξη χιαστού όσο και με τις τεράστιες ζημιές στο πατρικό του σπίτι από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η τοποθέτηση του Γ. Μπαντή:

Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε “πιέσει” να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το “ΧΑΟΣ”… Δυστυχώς το “ΧΑΟΣ” συνεχίζεται..

Με τον Κώστα

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κωστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ.Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ.Θωμά Κυπαρίσση. Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad