Στο πλευρό του Ταυλαρίδη ο ΠΣΑΠ

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 29 Μαρτίου 2017, 19:57

Θέση στην διαμάχη του ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη με τον Παναθηναϊκό πήρε σήμερα ο Π.Σ.Α.Π.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Γνωστή η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κεντρικό αμυντικό του Άρη (ο οποίος δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον ΑΟ Χανιά γιατί είναι τιμωρημένος) με τον Παναθηναϊκό (η πρώην ομάδα του παίκτη).

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών πήρε σήμερα θέση, μέσω ανακοίνωσης, στηρίζοντας τον Ταυλαρίδη. Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έγινε δέκτης διαμαρτυρίας του μέλους του Στάθη Ταυλαρίδη, αναφορικά με την διαδικασία δημοσίευσης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφόρων της ΕΠΟ που του επιδικάζει δεδουλευμένες αποδοχές αλλά και αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Συγκεκριμένα, το θέμα έχει ως εξής:

Η απόφαση της υπόθεσης του συναδέλφου μας (Α’ ΕΕΟΔ 114/2017), δημοσιεύθηκε σαν “διατακτικό” (τα πορίσματά της δηλαδή) στις 25-1-2017.

Στη συνέχεια το σκεπτικό της δημοσιεύθηκε, σωστά, με την ίδια ημερομηνία (25-1-2017).

Όμως, και εδώ είναι το πρόβλημα, ακολούθησε μία -φερόμενη ως “ορθή”- επανάληψη της δημοσίευσης, με ημερομηνία 22-3-2017.

Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται σύγχυση ως προς νομικά ζητήματα, που ενδέχεται να βλάψουν τα συμφέροντα του.

Σημειώνεται ότι, αντιθέτως με την συνήθη πρακτική, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί στον ΠΣΑΠ η «ορθή» επανάληψη.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό έρχεται σε συνέχεια σωρείας άλλων, του τελευταίου καιρού, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τα εργασιακά δικαιώματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα.

Ο ΠΣΑΠ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του και ζητά από την ΠΔΕ ΕΠΟ συγκεκριμένες και άμεσες απαντήσεις και πρωτοβουλίες.

Για τα περιστατικά αυτά μάλιστα, τα οποία έχουν “ονοματεπώνυμο”, ο ΠΣΑΠ έχει ήδη ζητήσει, εγκαίρως, τον διορισμό εν ενέργεια Δικαστή στη θέση του Προέδρου της παραπάνω Επιτροπής, με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ στις 2-3-2017.»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards