Στο πλευρό του Μαλεζά σε ΠΑΟΚ ο Χατζηαθανασίου

Χανιά | 4 Σεπτεμβρίου 2022, 12:35

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Θάνου Χατζηαθανασίου στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, καθώς ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του στην Κ19.

Ο έμπειρος προπονητής είχε σημαντική παρουσία στα Χανιά, έχοντας στην πρώτη του θητεία τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ στη δεύτερη πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο στην πρώτη ομάδα (ως αναλυτής και μέλος του τιμ Παπαδόπουλου στα μισά της σεζόν), όσο και στην Κ20 της ΠΑΕ Χανιά αλλά και στα τμήματα elite του Δικτύου Ακαδημιών.

Στον ΠΑΟΚ αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή της Κ19 Στέλιου Μαλεζά και μάλιστα το επίσημο ντεμπούτο του στον “ασπρόμαυρο” πάγκο συνδυάστηκε από την ευρεία νίκη στην έδρα του Αρη με 4-1.

Οσον αφορά τον Χατζηαθανασίου η αναφορά του επίσημου σάιτ του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

Προσθήκη στο PAOK Academy, ο Θάνος Χατζηαθανασίου αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή στην Κ19.

Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και UEFA A και μεταπτυχιακών τίτλων στην Αθλητική Λειτουργική και Αποκατάσταση, όπως και στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2012 από τον Νέστο Χρυσούπολης (Γ’ Εθνική) και συνέχισε στην Κ19 του Ηρακλή, ως βοηθός προπονητή στον Αγροτικό Αστέρα (SL2), την Κέρκυρα (SL1), τον Ηρακλή (SL2), τα Χανιά (SL2), ενώ εργάστηκε ως αναλυτής στην Ξάνθη (SL 1).

Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad