Στο πλευρό της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου η εκκλησία

Μπάσκετ 12 Μαΐου 2023, 21:27

Τραπέζι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Αναγέννησης πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

KTEO Κρήτης

Το δελτίο τύπου της ομάδας του Αρκαλοχωρίου αναφέρει σχετικά:

«Τραπέζι στους πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ανδρέας, καθώς και ο Πρωτοσύγκελος πατήρ Επιφάνιος Γ. Ζαχαράκης αλλά και άλλα μέλη της Μητρόπολης γευμάτισαν μαζί με την ομάδα της Αναγέννησης και έδωσαν την ευχή τους σε ΔΣ προπονητές παίκτες και όλο το σύνολο για τη νέα σεζόν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου αλλά και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για το εξαίσιο τραπέζι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο της περιοχής μας.

Μάλιστα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ανδρέας θέλησε να πει δυο λόγια για την ομάδα, την πορεία της και το επίτευγμα της όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά για το Αρκαλοχώρι, αλλά και όλη την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου αλλά και ευρύτερα για την ενδοχώρα της περιοχής μας, το ότι η Αναγέννηση πέτυχε το μεγάλο επίτευγμα, με τη χάρη του θεού και πέρασε στην Β’ Εθνική.

Αυτό τιμάει την ομάδα που μέσα σε δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να βγουν νικητές.

Σε μία σεισμόπληκτη περιοχή με τόσα προβλήματα, έδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της ανάτασης και της επιμονής ότι πάντα με αγώνα διαρκή μπορούμε να πετύχουμε, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και τα οποία προβλήματα προκαλούνται από οποιαδήποτε φυσικά ή άλλα γεγονότα.

Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι. Συγχαίρουμε τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, το συμβούλιο, τα παιδιά και όλους του χορηγούς, οι οποίοι βοήθησαν οικονομικά αλλά και ηθικά την προσπάθεια την οποία κάνει η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.

Αυτό είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι μένουμε στο Αρκαλοχώρι και ξανακτίζουμε το Αρκαλοχώρι. Το μήνυμα αυτό της αισιοδοξίας το έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά με την πρόκριση τους στην Β’ Εθνική κατηγορία.»

Rabona ad