Στο πλευρό Κεραμιδά στο Αγρίνιο και ο Λάππας

Μπάσκετ 28 Μαρτίου 2023, 20:28

Το τέλος των φετινών υποχρεώσεων για τον ΟΑΧ φέρνει τον Αντώνη Λάππα ν’ αποχωρεί από την ομάδα, καθώς θα βρεθεί στο πλευρό του Κώστα Κεραμιδά.

KTEO Κρήτης

Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος κλήθηκε φέτος σε δύσκολες στιγμές να βοηθήσει το σωματείο, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Χανίων κι έτσι θα βρεθεί στο πλευρό του κόουτς Κεραμιδά ο οποίος από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε να τον έχει ως άμεσο συνεργάτη του στην ομάδα του Αγρινίου η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Λάππας αναμένεται μάλιστα το Σάββατο (1/4) να είναι στην τεχνική ηγεσία, οπότε και υπάρχει το παιχνίδι με αντίπαλο την ΦΕΑ.

«Ο Αντώνης Λάππας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΟΑΧ, καθώς θα συνεχίσει στο πλευρό του Κώστα Κεραμιδά στο Αγρίνιο. Ευχαριστούμε τον νεαρό τεχνικό για τις βοήθειες του τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», τονίζεται από τον ΟΑΧ.

Με βάση αυτή την εξέλιξη ο ΟΑΧ αναζητά ένα εντελώς νέο τιμ για την επόμενη σεζόν, κάτι που θ’ απασχολήσει την ομάδα το επόμενο διάστημα.

Rabona ad