Στο Πλατανιάς-Ηρακλής βρέθηκαν οι ακαδημίες των Ηρακλή Νεροκούρου και Θησέα (pics)

Ηρακλής Νεροκούρου | 23 Μαρτίου 2017, 22:08

Την τιμητική τους είχαν την περασμένη Δευτέρα 20 Μαρτίου οι ακαδημίες των Ηρακλή Νεροκούρου και Θησέα που βρέθηκαν στο γήπεδο Περιβολίων και παρακαλούθησαν το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Super League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος των Νεροκούρου υποδέχτηκε μάλιστα την αποστολή του “Γηραιού” στο γήπεδο στο πλαίσιο και των σχέσεων που διατηρούν τα τελευταία χρόνια, ενώ ποδοσφαιριστές των ακαδημιών συνόδευσαν και τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη βρέθηκαν και οι ακαδημίες του Θησέα που έδωσαν έντονο χρώμα στην κερκίδα της Θύρας 3, εκεί όπου έβγαλαν και τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

perivolia1perivolia2

Αρκετά παιδιά από την ακαδημία του Ηρακλή βρέθηκαν στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και πολλές μητέρες που είδαν το παιχνίδι. Στην κεντρική φώτο τα παιδιά συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

akadimia sta perivolia.jpg1

akadimia sta perivolia

Στην πάνω φώτο διακρίνονται μέλη από το Δ.Σ. του Θησέα στην κερκίδα και κάτω οι μικροί “μπόμπιρες” έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία έξω από το γήπεδο μαζί με τους προπονητές.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden