Στο πλάι του Καραντάθα στην Κ19 ο Λευτ. Δρακάκης

Επισκοπή | 15 Νοεμβρίου 2022, 13:24

Την πρόσληψη στην ομάδα Κ19 του Λευτέρη Δρακάκη ανακοίνωσε η Επισκοπή. Ο 42χρονος τεχνικός θα είναι στο πλευρό του Παναγιώτη Καραντάθα.

/Bella Pizza

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Επισκοπή έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του προπονητή Λευτέρη Δρακάκη στην Επισκοπή μας και συγκεκριμένα στην Επισκοπή των Νέων (Κ19) όπου θα είναι άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Καραντάθα.

Ο Λευτέρης Δρακάκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’. Είναι Ρεθεμνιώτης και έχει γεννηθεί στη 1 Οκτωβρίου του 1980.

Από το 2003 κι αφού άφησε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ασχολήθηκε με την προπονητική.  Από τότε μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί ως προπονητής στους συλλόγους, Αγία Γαλήνη, ΑΟ Ψηλορείτης, ΑΟ Άρης Ρεθύμνου, Δόξα Πλατανέ, Ασή Γωνιά ενώ το 2017 είχε βρεθεί στον πάγκο της Επισκοπής 2010. Αμέσως μετά, συνεργάστηκε με τον ΠΑΟ Αλφάς και Αναγέννηση ΜΠΣΡ.

Ο σύλλογός μας τού εύχεται πολλές επιτυχίες.

Ο Λευτέρης Δρακάκης που βρέθηκε ήδη από τον πρώτο αγώνα της ομάδας των Νέων στην Πάτρα, τόνισε στις δηλώσεις του: «Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι σ’ έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Ηδη ζήσαμε την πρώτη εμπειρία στην Πάτρα. Εχουμε πολύ καλό υλικό και πιστεύω σ’ αυτό».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad