Στο πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας Μελεμενής, Τζανακόπουλος και Παπασταμάτακη

Κανόε-Καγιάκ | 5 Ιουλίου 2016, 14:43

Παρόντες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας το διάστημα μεταξύ 14-17 Ιουλίου και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ θα είναι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι και επελέγησαν μετά την τέλεση του εσωτερικού τεστ που διεξήχθη στον Σχοινιά το σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου.

Πρόκειται για τους αθλητές Αναστάσιο Μελεμενή (φωτ.) και Ιωάννη Τζανακόπουλο και την αθλήτρια Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταμάτακη. Οι τρεις τους έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο κοινόβιο προετοιμασίας που θα ακολουθήσει στον Σχοινιά 9-11 Ιουλίου και αμέσως μετά θα μεταβούν στη Βουλγαρία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι για τις κατηγορίες Εφήβων / Νεανίδων και Ανδρών κάτω των 23 ετών.

Tzanakopoylos

Τζανακόπουλος.

Papastamataki

Παπασταματάκη.

Η κλήση στην Εθνική ομάδα των τριών Χανιωτών αθλητών περικλείει με τιμή τον Ναυτικό Ομιλο και ειδικότερα το Τμήμα Κανόε Καγιάκ που μετά τις σημαντικές διακρίσεις που καταφέρνει σε επίπεδο συλλόγου στα πανελλήνια πρωταθλήματα αποδεικνύεται ότι τροφοδοτεί με αθλητές και αθλήτριες την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με τον βοηθό εφόρου του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, Νικόλαο Κουριδάκη: «Η κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας χρόνων για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όπως επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Σε αυτή την προσπάθεια μεγάλη είναι η συνεισφορά του προπονητή μας στον Ναυτικό Ομιλο, του Μανώλη Αγγελάκη. Είναι μια δικαίωση για τα Χανιά για το ότι τρεις αθλητές μας βρίσκονται στην Εθνική και ειδικότερα θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα που θα γίνει στο εξωτερικό. Θέλω να συγχαρώ θερμά τους αθλητές μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη Βουλγαρία».

Ειδικότερα, η αποστολή της Εθνικής για τη Βουλγαρία είναι η εξής:

Αντωνίου Δημήτριος, Βιδάλης Λουκάς, Δημόπουλος Στέφανος, Δρούζας Χρίστος, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Κωνσταντίνος, Καμινάρη Ελευθερία, Μαλχασιάν Σουρέν, Μελεμενής Αναστάσιος, Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα, Συριόπουλος Κυριάκος, Τζανακόπουλος Ιωάννης, Χρύσικος Νικόλαος.

• Αρωγός του τμήματος Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad