Στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών ο Κώστας Λιβανός

Ποδηλασία | 30 Οκτωβρίου 2020, 21:12

Μέλος της Εθνικής που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας Ανδρών είναι ο Κώστας Λιβανός.

Η Εθνική ομάδα στο ομαδικό σπριντ αποτελείται από τρεις αθλητές, ένας εκ’ των οποίων και ο ποδηλάτης του Τάλω ANEΚ Lines. Το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία με την Ελληνική αποστολή να βρίσκεται εκεί στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Λιβανός κέρδισε το “εισιτήριο” λόγω των (εξαιρετικών) επιδόσεών του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (χάλκινο μετάλλιο). Η ενημέρωση του σωματείου του αναφέρει σχετικά:

«Οι εξαιρετικές επιδόσεις του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην Φιορεντζόλα εξασφάλισαν την συμμετοχή του Χανιώτη πρωταθλητή στην ελίτ των Ευρωπαίων αθλητών ποδηλασίας πίστας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας μετά από πολλά χρόνια δίνει την δυνατότητα να επαναδραστηριοποιηθεί η Εθνική ομάδα στο ομαδικό σπριντ με τρεις ταλαντούχους αθλητές και με πολλές δυνατότητες στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Η ομάδα αναχωρεί στις 4 του μήνα για το Πλόβντιβ της Βουλγαρίας όπου θα γίνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και θα ακολουθήσουν οι αγώνες. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας.»

Πρόκειται για την παρθενική συμμετοχή του Χανιώτη ποδηλάτη σε επίπεδο Ανδρών ελίτ. Ο 20χρονος ποδηλάτης προέρχεται από το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας Νέων (U23), ενώ στη συλλογή του έχει ακόμη δύο χρυσά μετάλλια στο σπριντ και στο κέιριν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, ενώ στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (2019) είχε βρεθεί στην πρώτη θέση δύο φορές (1000 μέτρα ατομικής χρονομέτρησης και 200 μέτρα σπριντ).

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad