Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Έδεσσας

Ωρίωνας | 23 Ιουνίου 2016, 17:52

Ο ΑΣΧ ‘Ωρίωνας’ Χανίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του στον τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Έδεσσα από 27/6 – 2/7/2016 με την ονομασία ‘Cherry Cup’ .

Πιο συγκεκριμένα το τμήμα Παμπαίδων Β (Αγόρια δημοτικού) αποτελούμενο από τους κάτωθι αθλητές : Ξεκουκουλωτάκης Μάνος, Ξεκουκουλωτάκης Αναστάσιος, Τριλυράκης Γι’ωργος, Σουπιός Γιώργος, Πετράκης Χρήστος, Γίλβασης Μιχάλης, Παρασκευόπουλος Μιχάλης, Καλατζάκης Μιχάλης, Βαρβαντάκης Αλέξαντρος, χλωράκη Αργυρώ.. Προπονητής Χλωράκης Ευτύχιος.

Η απόκτηση εμπειριών είναι το ζητούμενο από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ενας από τους βασικούς στόχους της φετινής χρονιάς επιτυγχάνεται με τη παρουσία του συλλόγου στα αντίστοιχα με τις ηλικίες καλοκαιρινά τουρνουά, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος ( ΟΧΕ ).

Μεγάλος χορηγός για την μετακίνηση μας είναι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES & Blue Star Ferries . Υποστηριχτές της φετινής προσπάθειας μέχρι σήμερα, είναι τα καταστήματα ‘Café Remetzo’, πιτσαρία-espresso La Prima, TOYTOTA ΣΑΡΡΗΣ, ‘Υδροθερμική’, ‘IKTEO Χανίων’, café-bar & eating house ‘FEIDIAS,.
Ειδικότερα για την τελική φάση το γραφείο ασφαλειών Leaders Brokers του κου Σπανουδάκη, to Chania Travel service του κου Τζιτζικαλάκη και η εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΕΤΑΝΑΠ.ΑΕ με το νερό Σαμαριά, ολοκλήρωσαν τον φετινό κύκλο υποστηριχτών του συλλόγου μας.

Τα ρούχα μας όλα ήταν μια συνεργασία του καταστήματος ‘Σταύρος Σπορ’ που αντιπροσωπεύει την ‘ΕRREA’‘ στην πόλη μας, και οι μακέτες μια άψογη δημιουργία του ‘CHANIA PRINT POINT ‘.

Ο ΑΣΧ ‘Ωρίωνας’ Χανίων καλλιεργεί το άθλημα της χειροσφαίρισης ( Χάντμπολ ) στην πόλη μας, στις ηλικίες Δημοτικού και Γυμνασίου, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, με έδρα το Εθνικό Στάδιο Χανίων. ( τηλ. 6971614631 ) .

karta antonis garden

Rabona ad