Στο πανελλήνιο οι κορασίδες Α του ΝΟΧ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 8 Οκτωβρίου 2020, 11:12

Για τη συμμετοχή του σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα αναχωρεί η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για τις κορασίδες Α, οι οποίες θα αγωνιστούν αρχής γενομένης από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, διεκδικώντας διακρίσεις.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ έχει ως εξής:

Συνέχεια στις υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνεται το επόμενο τριήμερο. Τα κορίτσια του τμήματος θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Α το οποίο διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, θέλοντας για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Μέχρι σήμερα, ο Ναυτικός Ομιλος έχει λάβει με μεγάλη επιτυχία μέρος στα δύο πρώτα πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί, κατακτώντας μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις. Το ίδιο επιδιώκει να επιβεβαιώσει και στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή (9/10).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής: Δαλετζάκη Αγγελική, Δημητρακοπούλου Παρασκευή-Εβίτα, Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κανατάκη Ειρήνη, Κλαουράκη Μαρία, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μήτση Ηλιάνα, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παναγάρη Αργυρώ, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

karta antonis garden