Στο Οτοπένι της Ρουμανίας για το παγκόσμιο η νέων ανδρών του Μαχαίρα

Πόλο 9 Ιουνίου 2023, 17:59

Στο Οτοπένι της Ρουμανίας όπου θα δώσει τη μάχη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) η Εθνική μας ομάδα πόλο νέων ανδρών (Κ20).

KTEO Κρήτης

Στην αποστολή βρίσκονται δύο πρώην πια αθλητές του ΝΟ Χανίων, ο Σεμίρ Σπάχιτς που ανακοινώθηκε από τη Βουλιαγμένη και ο Κώστας Κανδανολέων του Παναθηναϊκού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είπε τα εξής: «Η ομάδα είναι αποφασισμένη να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στη διοργάνωση, αφού είμαστε υποχρεωμένοι, πάντα, να βάζουμε τον πήχη ψηλά. Το διάστημα της προετοιμασίας μας ήταν μικρό, όμως κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και νομίζω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα μπορέσουμε να στοχεύσουμε ένα μετάλλιο».

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση ξεκινά το Σάββατο 10 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17 του μήνα.

Στην αποστολή, που έκανε ήδη την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο που θα γίνουν οι αγώνες, μετέχουν οι πολίστες: Ανδρέας Αλμύρας, Ανδρέας Μπιτσάκος, Χρήστος Μπιτσάκος, Δημήτρης Πρόδρομος Μπουζαλάς, Νίκος Γκίλλας, Νεκτάριος Ηλιόπουλος, Κώστας Κανδανολέων, Γιάννης Καρακούρος, Νίκος Καστρινάκης, Χρήστος Γιάννης Λασκαρίδης, Σπύρος Λυκούδης, Απόστολος Γεωργαράς, Βαγγέλης Πούρος, Χρήστος Σιαμάς και Σεμίρ Σπάχιτς.

Η Εθνική μας μετέχει στον Β’ όμιλο, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο (10/6, 15:00) με αντίπαλο τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια θ’ αντιμετωπίσει τη Σερβία (11/6, 15.00) και την Ουγγαρία (12/6, 19.30).

 

Synagogi

Rabona ad