Στο νούμερο 2 του κόσμου η Μαρία Πρεβολαράκη

Πολεμικές Τέχνες | 30 Σεπτεμβρίου 2022, 18:16

Η Μαρία Πρεβολαράκη κεφαλοποιεί την εξαιρετική (και γεμάτη επιτυχίες) χρονιά που διανύει με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

KTEO Κρήτης

Η «μεγάλη κυρία» της Ελληνικής πάλης (με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο ομάδων (με τη Μικτή Κόσμου) θα ολοκληρώσει μία εντυπωσιακή σεζόν, η οποία περιλαμβάνει επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η Πρεβολαράκη -μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες και το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου- κατέγραψε υψηλό καριέρας (career high), καθώς έκανε άλμα στη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 53 κιλών.

Άξιο αναφοράς το ότι η αθλήτρια του Μόησεν Παριγέι κατέγραψε άνοδο 15 θέσεων, ενώ νωρίτερα στη σεζόν είχε ακόμη μία άνοδο 10 θέσεων! Έτσι, από το Νο. 28 η «μεγάλη κυρία» της Ελληνικής πάλης απολαμβάνει πλέον τη θέση της στο Νο.2, έχοντας μπροστά της μόνο την Αμερικανή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ντόμινικ Πάρις.

manolikakis

Rabona ad