Στοΐνοβιτς αντί Χατζηνικολάου στον Πανθρακικό

Super League 1 17 Μαρτίου 2016, 18:31

Ξαφνική αλλαγή προέκυψε στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανθρακικός για την απρόσμενη λύση της συνεργασίας με τον “Χάτζη” αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός, αποδεχόμενη το αίτημα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο 51χρονος προπονητής προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο www.panthrakikos.com: “Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίο να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία. Λυπάμαι που το έργο μου δε γίνεται να ολοκληρωθεί και εύχομαι ο Πανθρακικός να επανέλθει στις επιτυχίες που του αρμόζουν. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και ιδιαίτερα τη διοίκηση τόσο για την άψογη συνεργασία μας όσο και για την κατανόηση που έδειξε, αποδεχόμενη το αίτημά μου”».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει πως καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Ζόραν Στοΐνοβιτς».  

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad