Στο μουσείο της Εθνικής ο Γιακουμάκης (pics)

Πλατανιάς | 27 Ιανουαρίου 2017, 23:32

Η σειρά για τον Γιώργο Γιακουμάκη ήταν να επισκεφτεί το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που λειτουργεί στα Χανιά ο Γαλανόλευκος Φάρος.

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά βρέθηκε στο μουσείο την Παρασκευή το απόγευμα, έχοντας την ευκαιρία μεταξύ άλλων να πιάσει στα χέρια του το αντίγραφο του τροπαίου που κατέκτησε η Εθνική μας το “μαγικό” 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

giakoumakis faros 2

giakoumakis faros 5

Κατά τ’ άλλα τα μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου και ειδικότερα ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φλέκκας φρόντισαν να… κατατοπίσουν πλήρως τον Γιακουμάκη για το τι περιέχει το μουσείο, τόσο από εκθέματα της δικής μας Εθνικής ομάδας, όσο και άλλων χωρών.

giakoumakis faros 6

Ο Γιακουμάκης έδειξε πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος για το ότι βρέθηκε στο μουσείο, έχοντας ενδεχομένως στο μυαλό του ότι κάποια στιγμή -όχι και τόσο μακρινή- θα μπορούσε να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος…Μάλιστα, αυτό ήταν κάτι που του το ευχήθηκαν ολόψυχα οι άνθρωποι του Φάρου οι οποίοι από την άλλη του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχιση των υποχρεώσεων του φέτος με την ομάδα του Πλατανιά.

giakoumakis faros 4

giakoumakis faros 1

Estrella
Auto KCS

Rabona ad