Στο Μητρώο και ο Ρεθυμνιακός με τη Δαμάστα

Γ' Εθνική 13 Ιανουαρίου 2021, 18:43

Στο "Μητρώο Αθλητικών Σωματείων" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εντάχθηκαν και επίσημα την Τετάρτη (13/01) ο Ρεθυμνιακός και η Δαμάστα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ενημέρωση των δύο σωματείων της Γ’ Εθνικής μέσω των Facebook σελίδων τους:

«Στην έγκριση της παρουσίας του Ρεθυμνιακού μας στο μητρώο της, προχώρησε σήμερα η ΓΓΑ, έπειτα από την πλήρη αίτηση που κατέθεσαν άνθρωποι της ομάδας μας με την συνοδεία των απαιτούμενων εγγράφων και δικαιολογητικών.

Με σημερινή της απόφαση (13/01) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού γνωστοποίησε ότι ενέκρινε την πλήρη και ορθή αίτηση των “κυανόλευκων”, κατατάσσοντας τους σε ένα από τα πρώτα ποδοσφαιρικά σωματεία του Ρεθύμνου που εναρμονίστηκε με τις απαιτήσεις της.»

«Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εγγράφηκε και επίσημα στο “Μητρώο Αθλητικών Σωματείων” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των Αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική Αθλητική αναγνώριση.

Στελέχη της ΓΓΑ επικοινώνησαν σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας κ. Γιάννη Νικηφόρο, ο οποίος ανέλαβε τους τελευταίους μήνες να “τρέξει” τις χρονοβόρες αλλά σημαντικές διαδικασίες και έτσι επιβεβαιώθηκε η επίσημη καταχώρηση του Α.Ο. Δαμάστας στο Μητρώο.»

Estrella