Στο… Μάλεμε(;) το ντέρμπι Κισσαμικός-ΟΦΗ, την Κυριακή 23 ο ΑΟΧ στο Αίγιο (upd)

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 14 Οκτωβρίου 2016, 12:07

Η πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ για το άλλο σαββατοκύριακο 22 και 23 του μήνα βρίσκει τις χανιώτικες ομάδες, ΑΟΧ και Κισσαμικό σε… ετοιμοπόλεμη κατάσταση, καθώς ενδέχεται σε λίγες μέρες να κληθούν να δώσουν τα πρώτα επίσημα φετινά τους παιχνίδια.

Μετά τις σχετικές δηλώσεις από τον β’ αντιπρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ και γ’ αντιπρόεδρο του Κισσαμικού, Αρη Λυχναρά, αυτό που προκύπτει είναι ότι τη Δευτέρα θα αποφασιστεί οριστικά εάν θα έχουμε σέντρα το άλλο σαββατοκύριακο. Υπό αυτή την προϋπόθεση, τόσο ο Α.Ο. Χανιά όσο και ο Κισσαμικός… προβάρουν τα “καλά” τους, αφού θα κληθούν να δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Παρότι λοιπόν ακόμη νωρίς, σταθμίζοντας όμως κάποιες καταστάσεις, ο μεν Α.Ο. Χανιά θα μπορούσε να παίξει στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο την Κυριακή 23 του μήνα, ενώ “ζήτημα” δημιουργείται σχετικά με την έδρα του κρητικού ντέρμπι ανάμεσα σε Κισσαμικό-ΟΦΗ! Ειδικότερα, την Τρίτη 25 του μήνα έχει οριστεί παιχνίδι για το Κύπελλο για τον ΟΦΗ και ως εκ τούτου δεν γίνεται να παίξει Δευτέρα 24, με δεδομένο ότι πρέπει να περάσει τουλάχιστον μία μέρα μετά από αγώνα της Σούπερ Λιγκ, μιας και το Σάββατο 22 παίζουν στα Περβόλια, Πλατανιάς-Ξάνθη!

Ετσι, βάσει τουλάχιστον των καταστάσεων που προκύπτουν με μία απλή ανάλυση, άπαξ κι επαναλαμβάνουμε, αποφασιστεί την προσεχή Δευτέρα να υπάρξει έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ στις 22 και 23 Οκτωβρίου, είναι αρκετά πιθανό το Κισσαμικός-ΟΦΗ να γίνει στο Μάλεμε και ειδικότερα θα μπορούσε να γίνει είτε Παρασκευή 21 είτε Σάββατο 22, αφού ο ΟΦΗ παίζει σημειώνουμε και πάλι, Κύπελλο την Τρίτη 24. Μύλος; Κι όμως αυτή είναι η κατάσταση που προδιαγράφουμε ότι θα συμβεί. 

Επίσης, ένα άλλο θέμα που “καίει” είναι τι μέλλει γενέσθαι με τα Περβόλια, για τα οποία υπάρχει ένα σενάριο να κλείσουν μετά τις 22 Οκτωβρίου -και τον αγώνα του Πλατανιά- για να γίνει η επισπορά στον αγωνιστικό χώρο. Σε μια τέτοια περίπτωση, η δυνατότητα χρήσης της έδρας των Περιβολίων από πλευράς ΑΟΧ θα καθυστερήσει, ενώ και ο Κισσαμικός ίσως χρειαστεί (και) την 3η αγωνιστική απέναντι στον Αρη να παίξει στο Μάλεμε. Για να μην υπάρξουν πάντως παρεξηγήσεις, τίποτε ακόμα δεν είναι σίγουρο, ειδικά για την επισπορά στα Περβόλια. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad