Στο Λίντο και με τον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Βόλεϊ | 18 Ιανουαρίου 2021, 18:50

Μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά και η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

Αυτός γνωστοποίησε το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ κι ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο παρκέ του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. Ταυτόχρονα το Κρητικό ΤΑΑ ευχαριστεί τη διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου για τη φιλοξενία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«To παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Volley League, διεξήχθη με την πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Το πρωί του Σαββάτου (16/01) μετά από ενέργειες της διοίκησης του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ, η εταιρεία NOVA Aπολυμαντική προχώρησε σε απολύμανση όλης της αθλητικής εγκατάστασης (αποδυτήρια, αγωνιστικός χώρος, πάγκοι, γραμματεία, δημοσιογραφικά θεωρεία, εξέδρες).

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία NOVA Aπολυμαντική, που έχει μακρά πείρα στις απολυμάνσεις και είναι από τις πιο αξιόπιστες, στο χώρο της.

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ, θα ήθελε όμως να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, την Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου, τον πρόεδρο της, κ. Λευτέρη Ζερβό, αλλά και τους υπαλλήλους, του ΕΑΚΗ, οι οποίοι έκαναν τα πάντα, για να νοιώσει ο ΟΦΗ σαν το σπίτι του. Όπως και έγινε.

Η φιλοξενία ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου, τόσο απέναντι στον ΟΦΗ, τόσο απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς, όπως παραδέχθηκαν και οι ίδιοι.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο λόγω των εργασιών στο παρκέ, που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, θα φιλοξενηθεί ξανά στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.»

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγώνας της μεγάλης κατηγορίας στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια. Από την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου η σκυτάλη πέρασε στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Volley League. To κλειστό του Λίντο φιλοξένησε ξανά αγώνα της Α1 μετά από είκοσι χρόνια, όταν η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου αγωνιζόταν στην Α1′ κατηγορία. Κι απ’ ότι φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια (στο ματς με τον Ολυμπιακό).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League:

Volley League 2020 – 4η αγωνιστική

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
17:30 ΟΦΗ – Ολυμπιακός (Ηράκλειο, Λίντο – Live Streaming)
20:00 ΠΑΟΚ – Φοίνικας (PAOK Sports Arena – EΡT3)

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
18:00 Φίλιππος – Παναθηναϊκός (Βέροια, Δ.Α.Κ. Βέροιας – Live Streaming)
18:00 Κηφισιά – Μίλων (Κηφισιά, Ζηρίνειο – Live Streaming)

karta antonis garden