Στο… κυνήγι της αδειοδότησης. Απεστάλη ο φάκελος

Πλατανιάς | 5 Απριλίου 2016, 12:24

Με διάχυτη την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει έγκριση του φακέλου και η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς περιορισμούς στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, απεστάλησαν εκ μέρους του Πλατανιά όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αποστολή του φακέλου που συντάχθηκε προσεκτικά από τα αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ και ειδικότερα τον οικονομικό διευθυντή Νίκο Κουλιέρη, έγινε την Δευτέρα (4/4). Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο φάκελος του Πλατανιά τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς είναι πλήρης και εκφράζεται η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας ότι όλα θα κυλήσουν ομαλώς και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην αδειοδότηση.

Από εκεί και πέρα, εάν κι εφόσον η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απορρίψει το φάκελο του Πλατανιά, κάτι που είχε συμβεί, υπενθυμίζεται, πέρσι, τότε θα δοθεί μία διορία κάποιων ημερών στην ομάδα προκειμένου να διορθώσει τις όποιες ατέλειες και να διεκδικήσει εκ νέου στην έφεση που θα ασκηθεί την σχετική έγκριση. Αυτό όμως που διεκδικεί ο Πλατανιάς είναι σίγουρα να κερδίσει άμεσα την αδειοδότηση. 

Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα από εδώ και στο εξής είναι πολύ σημαντικό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένα θέμα που σχεδόν είναι άμεσα σχετικό αφορά την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, με την Γενική Συνέλευση να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 7 Απριλίου ως γνωστόν. 

Estrella