Στο κοινόβιο Ανάπτυξης της Κωπηλασίας η Ξενάκη

Άλλα Αθλήματα | 27 Αυγούστου 2018, 14:55

Η αθλήτρια του ΝΑΟ Σούδας, Αθηνά Ξενάκη, κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό κοινόβιο Ανάπτυξης της κωπηλασίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο από τη Δευτέρα 27 έως και την Πέμπτη 30 Αυγούστου.

Στο κοινόβιο θα συμμετάσχουν 16 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας αυτής από όλη την Ελλάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες (1 και 2 Σεπτεμβρίου) η Ξενάκη μαζί με τη Θεοφανώ Χωματά θα πάρουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης της Κωπηλασίας στο Πεθελινό Σερρών.

Xenaki

Η ενημέρωση του ΝΑΟ Σούδας έχει ως εξής:

Η ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΑΚΗ αθλήτρια  του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ στα πλαίσια του προγράμματος Ανάπτυξης της κωπηλασίας, κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό κοινόβιο Ανάπτυξης που θα διεξαχθεί στο Βόλο από 27 έως και 30 Αυγούστου 2018. Στο κοινόβιο θα συμμετάσχουν  συνολικά 16 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας αυτής από όλη την Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2018 οι αθλήτριες του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ Αθηνά Ξενάκη και Θεοφανώ Χωματά θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης της Κωπηλασίας στο Πεθελινό Σερρών.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει την αθλήτριά του για την επιτυχία της αυτή και εύχεται και στις δύο καλή επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης.

Επίσης ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES , επίσημη χορηγό του τμήματος κωπηλασίας, για την στήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια.

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad