Στο κατακόρυφο η αγωνία!

Χανιά | 19 Ιουλίου 2016, 16:36

Καμία νεότερη εξέλιξη δεν υπάρχει στον Α.Ο.Χανιά σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις που επίκεινται. Ο χρόνος πάντως περνά εις βάρος της ομάδας των Χανίων.

Η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο στον Α.Ο.Χανιά σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Επί των διοικητικών υποθέσεων που καίνε τη δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη και αυτό δεν είναι καλό σημάδι σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Ο Γιώργος Μελάς είναι εκείνος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ωστόσο έχει ζητήσει ότι θέλει βοήθεια και από άλλους ανθρώπους ώστε να προχωρήσει το πλάνο του. Το αναμενόμενο ραντεβού με τον Μιχάλη Τζουγκάρακη δεν έγινε τελικά την Δευτέρα και ίσως να πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Ουσιαστικά Μελάς και Τζουγκαράκης θα γνωριστούν, με τον πρώτο να ζητά την οικονομική συνεισφορά του Χανιώτη επενδυτή. Τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο αυτή την ώρα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Κάθε καλοκαίρι ο ΑΟΧ διάγει δύσκολες και αγωνιώδεις στιγμές, αυτό το καλοκαίρι όμως φαίνεται ότι είναι το κρισιμότερο των τελευταίων πολλών ετών. Περί προγραμματισμού φυσικά ούτε λόγος αφού θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν τα διοικητικά ζητήματα.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad