«Στο Καστέλι Θέος και Κουρέλλας»

Χανιά | 5 Αυγούστου 2016, 11:02

Στον Κισσαμικό στέλνουν δημοσιεύματα από την Αθήνα δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιώργο Θέο και Νίκο Κουρέλλα.

Σύμφωνα με το flnews οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στα Χανιά και προπονούνται με τον Κισσαμικό. Ο Θέος που παίζει ως εξτρέμ την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στη Λαμία, ως δανεικός από τον Λεβαδειακό, ενώ ο Κουρέλλας έπαιζε στη Ζάκυνθο και η θέση του είναι αριστερός μπακ.

Theos

Θέος.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Οι επόμενες μεταγραφές του Κισσαμικού αναμένεται να είναι οι Γιώργος Θέος και Νίκος Κουρέλλας

Κοντά στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών βρίσκεται ο Κισσαμικός, καθώς στα Χανιά βρίσκονται και συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Γιώργος Θέος και Νίκος Κουρέλλας. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει σε όλα τα “δελφίνια” και αναμένεται να ανακοινωθούν.

Ο Θέος την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στη Λαμία, ως δανεικός από τον Λεβαδειακό, ενώ προ ημερών έφτασε κοντά στον ΟΦΗ, αλλά τελικά το ντιλ δεν προχώρησε. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμα σε Προοδευτική, Προοδευτική, Αίαντα Σαλαμίνας, Καλλονή, Φωκικό και Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κουρέλλας είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Ζάκυνθο, μετρώντας 31 συμμετοχές. Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ έχει παίξει ακόμα σε Πυρσό Γρεβενών, ΑΕΚ, Καβάλα, Έβρο Σουφλίου και Αγροτικό Αστέρα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania