Στο… κάδρο Βουρβαχάκης και Παπαθανασίου!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 9 Ιουνίου 2016, 16:46

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κατσούλη ανοίγει τον κύκλο του προγραμματισμού της ομάδας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Ήδη ο Γιάννης Κατσούλης έχει καταθέσει τον φάκελο αξιολόγησης στη διοίκηση, ο οποίος και θα μελετηθεί εμπεριστατωμένα. Πρώτη προτεραιότητα της ομάδας του ΙΝΚΑ είναι οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, εκείνων δηλαδή που επίκειται να παραμείνουν στην ομάδα και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Από κει και πέρα τίθενται και τα μεταγραφικά ζητήματα, αφού η ομάδα του ΙΝΚΑ θα επιδιώξει να αποκτήσει παίκτες που έχουν εμπειρία Εθνικών κατηγοριών, διαθέτουν ποιότητα και φυσικά θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά.

Ένας παίκτης που απασχολεί έντονα την ομάδα του ΙΝΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Χρήστος Βουρβαχάκης. Ο Χανιώτης αμυντικός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανελευσινιακό, ωστόσο λόγω σοβαρού τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο τελευταίο κομμάτι της Φούτμπολ Λιγκ. Η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον πολύ καλή και η ομάδα του ΙΝΚΑ θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Συν τοις άλλοις, εκείνος που επίσης απασχολεί είναι ο Κώστας Παπαθανασίου. Ο πρώην επιθετικός του Άρη Σούδας έκανε πράματα και θάματα με τη φανέλα του περυσινού πρωταθλητή Χανίων και μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας των Χανίων που θα κάνει το πρώτο βήμα στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την ομάδα του ΙΝΚΑ απασχολούν και άλλοι ποδοσφαιριστές χωρίς ωστόσο τη δεδομένη στιγμή να είναι ανακοινώσιμα κάποια ονόματα.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad