Στο ίδιο γήπεδο πρωταθλητές πατέρας και γιος!

Παλαιόχωρα Θησέας | 11 Μαΐου 2017, 17:00

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική περίοδος για την οικογένεια Παπαδάκη, αφού "στέφθηκαν" πρωταθλητές πατέρας και υιός!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Βασίλης Παπαδάκης οδήγησε την Παλαιόχωρα στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Βασίλης Παπαδάκης ο… νεότερος (που όταν γεννήθηκε ο πατέρας του ήταν ποδοσφαιριστής στην Παλαιόχωρα!) ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του τίτλου του Θησέα στη Γ’ και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Thiseas Panigiriki
Η πανηγυρική φωτογραφία του Θησέα με τον Παπαδάκη… τζούνιορ 1ο από δεξιά στους καθήμενους

Αμφότεροι πανηγύρισαν τον τίτλο στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, αφού εκεί “σφραγίστηκε” πρώτα ο τίτλος του Θησέα (με 5-1 κόντρα στην Πέργαμο) και μετά από περίπου δύο μήνες ο ιστορικός τίτλος της Παλαιόχωρας (με 2-0 κόντρα στον Κρ. Αστέρα).  

Στο ίδιο γήπεδο ήρθε παράλληλα η χαρά της κατάκτησης του τίτλου και για τον προπονητή του Θησέα Βαγγέλη Ανδρεαδάκη και τον συνεργάτη του Παπαδάκη στην τεχνική ηγεσία της Παλαιόχωρας, Γιώργο Ζερβουδάκη. Οι τρεις τους συνυπήρξαν στον Πανακρωτηριακό και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και στο γύρισμα “σελίδας” στην προπονητική τους πορεία έμελλε να στεφθούν πρωταθλητές.

 

Mikel Chania Delivery