Στο γήπεδο τη Δευτέρα και από Τετάρτη για Αιγινιακό

Χανιά | 27 Μαρτίου 2017, 17:41

Στο γήπεδο βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα του Κισσαμικού, μία ημέρα μετά τη σημαντική νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και δίτερμα.

Ουσιαστικά, η προετοιμασία για το επόμενο ματς που είναι απέναντι στον Αιγινιακό αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη ακολουθεί ρεπό. Σίγουρα, αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι οι 7 κερδισμένοι βαθμοί στα 3 τελευταία παιχνίδια έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας, γεγονός που δίνει κουράγιο εν όψει της συνέχειας.

Η ενημέρωση από τον “επίσημο” Κισσαμικό είναι η εξής:

«Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν το πρωί της Δευτέρας όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Την Τρίτη (28/03) από το τεχνικό επιτελείο δόθηκε ρεπό και από την Τετάρτη (29/03) ξεκινάει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αιγινιακό (02/04, 16:00)».

Estrella
/psiloritischania