«Στο γήπεδο με ΠΑΟΚ, ζωντανές οι ελπίδες για πλέι οφ»

Πλατανιάς | 11 Απριλίου 2016, 21:35

Το ματς με τον ΠΑΟΚ έρχεται πλέον στο προσκήνιο για τον Πλατανιά, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια απευθύνοντας μάλιστα και σχετικό κάλεσμα προς τον κόσμο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καλεί τους φιλάθλους της στο γήπεδο, στην τελευταία για φέτος εντός έδρας παράσταση, προκειμένου να στηρίξει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στην διεκδίκηση της νίκης και των ελπίδων που έχουν μείνει ακόμα ζωντανές για την συμμετοχή στα play off, αλλά και να τους χειροκροτήσει για το πολύ όμορφο φετινό ταξίδι», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Πλατανιά.

Όσον αφορά τις τιμές, ορίστηκαν όπως και σε όλα τα περασμένα παιχνίδια στα 10 και 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 12/4/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 17/4/2016, στις 19:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καλεί τους φιλάθλους της στο γήπεδο, στην τελευταία για φέτος εντός έδρας παράσταση, προκειμένου να στηρίξει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στην διεκδίκηση της νίκης και των ελπίδων που έχουν μείνει ακόμα ζωντανές για την συμμετοχή στα play off, αλλά και να τους χειροκροτήσει για το πολύ όμορφο φετινό ταξίδι.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά:

Τρίτη έως και Σάββατο: 10:00 – 13:00

Τιμές :

Θύρες 1 και 2: 15€

Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος.

Estrella