Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν ΑΕ Κυδωνίας και Αρης Σούδας

Αρης Σούδας ΑΕ Κυδωνίας | 12 Νοεμβρίου 2022, 17:42

Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι της ΑΕ Κυδωνίας με τον Αρη Σούδας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στο Βαρύπετρο (1-1).

Oinolatris

Δεν ανέδειξε νικητή το σπουδαίο παιχνίδι στο Βαρύπετρο, σε ένα ματς που δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, ενώ κυριάρχησε η δύναμη για τις δύο ομάδες.

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος, η καλύτερη φάση άνηκε στον Αρη, με τον Ροκάκη να έχει σουτ στο δοκάρι, περίπου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η Ενωση χτύπησε τελικά στα μισά του δευτέρου και με σουτ του Αλέξανδρου Κοντορινάκη στο 65′ άνοιξε το σκορ.

Ο Αρης απάντησε και ο νεαρός Λαδάς αναδείχθηκε σε “χρυσή αλλαγή” για τον Γιώργο Κόλτζο. Μπήκε στο 68′ και λίγο μετά στο 80′ από τη σέντρα του Πλανάκη και την απόκρουση του Βροντάκη σε κεφαλιά του Βαρδάκη, πήρε την επαναφορά και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Κουκλάκης – Ξενάκη

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Τσακωνάκης, Σοφούλης, Τρικουνάκης, Κούκης, Κοπάτσι, Κοκολάκης Ι. (87′ Παρασκευούδης), Κοντορινάκης, Λεφάκης (59′ Καλογεράκης), Τζαμπάτζοφ, Πλατινάκης

Αρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Σαρτζετάκης, Πλανάκης, Λυβιάκης, Βαρδάκης, Μαυρομάτης (68′ Στρατουδάκης)Τερεράκης, Σούλιαρης, Ροκάκης, Μαλαμάς, Τσίγκας Κ., Τσίγκας Φ. (68′ Λαδάς)

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad