Στο athlitiko από τις 9 Ιουνίου: Αμανατίδης ο νέος τεχν. διευθυντής

Χανιά | 2 Αυγούστου 2021, 16:43

Ο Γιώργος Αμανατίδης θα είναι τελικά ο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα των Χανίων. Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει δημοσίευμα στο athlitiko από τις 9 Ιουνίου.

/Bella Pizza

Τότε και λίγο μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη είχαμε γράψει το ποια ενδεχομένως θα ήταν η διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Τα δεδομένα φαίνεται το τελευταίο διάστημα ν’ άλλαξαν πολλές φορές μέχρι ο Αντώνης Ροκάκης να πάρει την απόφαση να καταλήξει στην επιλογή του Αμανατίδη ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την ΠΑΕ, κατέχοντας μέχρι σήμερα τουλάχιστον τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου στο δίκτυο Ακαδημιών.

Στις 9 Ιουνίου γράφουμε ότι «ο αντικαταστάτης του Μυροφορίδη θα μπορούσε να ήταν στέλεχος το οποίο γενικότερα βρίσκεται κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια», υπονοώντας και “φωτογραφίζοντας” ουσιαστικά τον Αμανατίδη, μιας και οι πληροφορίες υπήρχαν από τότε…

Η εξέλιξη αυτή δηλώνει μια αναβάθμιση για τον 51χρονο σήμερα Αμανατίδη ο οποίος θα έχει πλέον άμεση τριβή με την πρώτη ομάδα και ειδικότερα μία ακόμα πιο στενή συνεργασία με τον Αντ. Ροκάκη. Παράλληλα είναι ένα ακόμα στέλεχος που προστίθεται ανάμεσα σε αυτά που θα “τρέχουν” τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ η οποία προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα εκτός από το καθαρά αγωνιστικό.

Η επιλογή στο πρόσωπό του Αμανατίδη γίνεται με δεδομένη την γνώση του στις ηλικίες των νεαρών ποδοσφαιριστών όπου κατά βάση κοιτάζει φέτος η ομάδα των Χανίων με το να μην πάρει αδειοδότηση.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad